welkom - bienvenue - welcome


AGENDA MAART 2020


zaterdag 14 maart 2020 - 20u
muziek & poëzie

BRIGHID's CALL presenteert "Vlinder Mij"


Brighid's Call

Brighid's Call vertaalt in muziek en poëzie de stem van het kloppende universum. De elementen die zinderen van leven, de wereld die tastbaar en niet tastbaar is.

'Vlinder Mij’ is een beetje autobiografisch, maar tegelijkertijd ook een verhaal dat veel mensen collectief aanspreekt, ontroert en raakt in het proces van transformatie waar we allemaal wel meerdere keren in ons leven mee geconfronteerd worden. Het is een intiem concert, waar muziek, proza en poëzie hand in hand gaan.

Luk, Floor en Anja vertellen over een andere wereld, over liefde en over magie. En over onzichtbare draden die alles verbinden. En over Vlinder, die Vlinder wordt… ..

> lees verder en bekijk enkele videofragmenten ...

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA APRIL 2020


vrijdag 3 april 2020 - 20u
GRATIS AVONDWORKSHOP

LICHT VAN TRANSFORMATIE & DE WERELDZIEL
met Roel Crabbé

Roel Crabbé

De voorbije jaren gaf Roel verschillende "Licht van Transformatie" workshops bij Merlyn en in Koningsteen. Grote groepen mensen kwamen er samen om met spiritueel licht te werken voor persoonlijke healing.

Op vrijdag 3 april zal Roel bij Merlyn opnieuw een gratis lichthealing-workshop geven. Er is geen voorkennis nodig.

> lees verder ...

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere

 NIEUWS UIT MERLYN's HERBRONNINGSWINKEL

- - - -
POWWOW DRUM
Powwow drum

Deze dubbelzijdige powwow drum met diameter 53cm, H 56cm geeft een heerlijke diepe klank. Hij is vervaardigd in Arizona (USA). Voor deze trommels is dierenhuid van koe gebruikt. De trommel is relatief licht en daardoor ook heel handig mee te nemen. Bovendien wordt hij geleverd met een beschermende draagtas.

 

> meer informatie ...

- -
GOPICHAND of EKTARA
Gopichant

Gopichand gemaakt van Mahonie hout

Een gopichand is een drone-luit uit Bengalen, een lid van de ektara (’one-string’) familie. Het instrument wordt bespeeld met de vingers of een plektrum. Door druk uit te oefenen op de bamboehals, kan het geluid sterk worden gemoduleerd.

De gopichand is een traditionele favoriet van reizende zangers, soefi's en aanhangers van de Baul-religie om religieuze ceremonies te begeleiden.

gopichand

> meer informatie & een videofragment ...


DE FANTASTISCHE RAV DRUM ... opnieuw bij Merlyn
RAV drum

De RAV Drum is een heerlijk instrument. Door gebruik te maken van zeer gespecialiseerde technologie is de maker erin geslaagd om uit iedere 'tong' tot 6 verschillende boventonen (harmonischen) te laten weerklinken. Op de grote 'tong' in het midden zijn het er zelfs 7. Je kan deze boventonen afzonderlijk aanspelen waardoor het instrument een bereik van 2 oktaven krijgt. De noten van de RAV drum klinken heel lang door. Dit fraai gestemde instrument kan zowel door beginnelingen als door professinele muzikanten worden bespeeld. een geschikt instrument voor op een podium, voor in de opnamestudio of voor tijdens een healing sessie of een meditatie. Er zijn verschillende toonaarden beschikbaar, zodat je voor jezelf de geschikte stemming kan uitzoeken. Op onze website vind je meer informatie en enkele inspirerende video's. Oordeel zelf ... .

> meer informatie & geluidsfragmenten ...Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be