welkom - bienvenue - welcome

AGENDA JANUARI 2018


zaterdag 27 januari 2018 - 14u - 16u30
SOUNDHEALING INTRODUCTIE WORKSHOP
met Surya

Introductie Soundhealing

In het eerste deel van de workshop gebruik je je eigen stem om jezelf energetisch te zuiveren en op te laden. De stem brengt delen van ons wezen in trilling waar geen enkel ander instrument bij kan.

In het tweede deel van de workshop kan je liggen en genieten van een diepgaande klankreis. Op klanken van klankschalen, gong, fluit, boventoonzang en spiritliederen krijg je de kans een duik te nemen in je onderbewustzijn en de helende kracht van klank zijn werk te laten doen.

> lees verder ...

 

Surya

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA FEBRUARI 2018


vrijdag 16 februari 2018 - 20u
GRATIS AVONDWORKSHOP
met Roel Crabbé

Gratis Avondworkshop Roel Crabbe

In 2013 & 2014 gaf Roel verschillende "Licht van Transformatie" workshops in Merlyn en Koningsteen. Grote groepen mensen kwamen er samen om met spiritueel licht te werken voor persoonlijke healing. Op vrijdag 16 februari zal Roel in Merlyn opnieuw een gratis lichthealing-workshop geven. Het thema voor deze avond wordt later nog bekend gemaakt.
Er is geen voorkennis nodig.

> lees verder ...

Roel Crabbe

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA MAART 2018


vrijdag 30 maart 2018 - 20u
DREAMTIME HEALING - RITUAL HEALING
met Roel Crabbé, Griet Heylen & Patrik Niels

Dreamtime Healing

De Dreamtime Healings zijn rituelen waarin de kracht van Klankhealing en Sjamanisme samenkomen. In deze sterke rituelen werken Griet en Roel samen met Patrik om een diepgaand, helend veld te creëren via klankwerk en sjamanistische healing.

Het thema van deze dreamtime is "Oneness". In de ceremonie van Oneness word je uitgenodigd terug te keren naar de plek van eenheid in jezelf. Een terugkeer naar de kern van je wezen, die onaangeroerd is door de stormen van het leven.

> lees verder ...

locatie: Anam Cara - Kuypenevijver 27 - 2431 Veerle Heikant


AGENDA APRIL 2018


zaterdag & zondag 28 & 29 april 2018
start opleiding

SOUNDHEALING TRAINING LEVEL 1
met Surya

Soundhealing Training Level 1

Level 1 is een diepgaande therapie voor jezelf. We gaan dieper in op wat je tegenhoudt om volledig gelukkig te zijn en hoe je dat kan transformeren via klank. De soundhealing technieken, evenals de aanwezigheid van de groep, ondersteunen je in je proces. Na elk weekend krijg je oefeningen mee om het werk meer te verdiepen op jezelf. Tussen elk weekend kom je samen met een medestudent om te oefenen. ​

De training biedt een combinatie aan van kennis en intuïtief ervaringswerk.

> lees verder ...

Surya

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


NOTEER ALVAST IN UW AGENDA ... TIPS & AANRADERS


 NIEUWS UIT MERLYN's HERBRONNINGSWINKELKOSHI Windchimes
Koshi

koshiDe Koshi windgong is een pareltje van een muziekinstrument, een originele creatie van hoge kwaliteit. Elke Koshi is handgemaakt aan de voet van de Pyreneën en is het resultaat van nauwgezet vakmanschap.
Nauwkeurig afgestemd ontstaat een spel van heldere, boventoonrijke tonen. Koshi wind chimes zijn verkrijgbaar in vier melodieën (Terra, Aqua, Aria & Ignis). Iedere chime heeft een specifieke magische klankkleur en kan samen met de andere types bespeeld worden. De klankbuis bestaat uit bamboefineer en is behandeld met natuurlijke olie. Breng de gong voorzichtig aan zijn touwtje in beweging, of laat het opgehangen aan het plafond, een muur of een tak met de wind spelen. Een kristalhelder ontspannend geluid zal u snel betoveren.

> meer informatie en geluidsfragmenten ...


RAV DRUM
RAV drum

De RAV Drum is een heerlijk instrument. Door gebruik te maken van zeer gespecialiseerde technologie is de maker erin geslaagd om uit iedere 'tong' tot 6 verschillende boventonen (harmonischen) te laten weerklinken. Op de grote 'tong' in het midden zijn het er zelfs 7. Je kan deze boventonen afzonderlijk aanspelen waardoor het instrument een bereik van 2 oktaven krijgt. De noten van de RAV drum klinken heel lang door.

Dit fraai gestemde instrument kan zowel door beginnelingen als door professinele muzikanten worden bespeeld. een geschikt instrument voor op een podium, voor in de opnamestudio of voor tijdens een healing sessie of een meditatie. Er zijn verschillende toonaarden beschikbaar, zodat je voor jezelf de geschikte stemming kan uitzoeken.

> meer informatie, inspirerende video's en lessen ...

 

Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be