welkom - bienvenue - welcome

AGENDA JULI 2017


vrijdag 14 juli 2017 - 20u
SOUND JOURNEY MEDITATION
met Patrik Niels & Fanny Muller

Sound Journey Meditation

In deze Sound Journey Meditation staat de stem centraal. Gedragen door shruti box, tampura, monochord en andere instrumenten maken Fanny en Patrik gebruik van de helende krachten van hun stem, van hun zang, soms ieder afzonderlijk, soms samen verweven tot één energetisch krachtsveld.

Bij dit concert ga je comfortabel neerliggen (of zitten, indien je dit verkiest) en laat je je raken door de klanken. Laat je meevoeren naar nieuwe of bekende plekken, naar gevoelens en emoties, naar herinneringen of fysieke gewaarwordingen, in verbinding met de goddelijke kern in jezelf. Zo'n ervaring is heel persoonlijk en voor iedereen anders.

> lees verder ...

locatie: Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA AUGUSTUS 2017


woensdag 9 augustus 2017 - 20u
QI GONG MEDITATIE met Chris Sterckx

+ KLANKRELAXATIE met Patrik Niels & Steven Van Elsué

Sound Journey Meditation

Qi Gong is een eeuwenoude oefenmethode uit China die bestaat uit eenvoudige en rustige bewegingen. De oefeningen zijn gebaseerd op 3 principes: houding (fysiek niveau, jing), ademhaling (energieniveau, qi), voorstellingskracht (spiritueel niveau, shen).

De klankrelaxatie is een reis naar innerlijke stilte. Het specifiek gebruik, de combinatie en de volgorde van de verschillende instrumenten nodigen je uit voor een diepe, verstillende reis naar binnen. > lees verder ...

locatie: Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


NOTEER ALVAST IN UW AGENDA ... TIPS & AANRADERS


Sound & Silence festival - Corfu 2017

 NIEUWTJES UIT MERLYN's HERBRONNINGSWINKEL
TINKA TONG & BABA TONG ... de taal van de Bomen
Tinka Tong - Baba Tong

Deze kleine tongtrommels (spleettrommels) spreken de taal van het bos, de bomen, het hout.

Deze instrumenten bestaan enkel uit prachtig (fairtrade & duurzaam) Padouk hout. Het is dan ook heel fijn om de bijgeleverde stokjes even opzij te leggen en de tongtrommels met je handen, je vingers, te bespelen. Zo kom je echt in contact met het hout en tover je de allerfijnste melodieën uit deze klankdoosjes. Geschikt voor groot en klein.

> meer informatie ...

Baba Tong

CEREMONIAL DRUMS
ceremonial drum

Deze compacte handgemaakte drums (slechts Ø 35cm) hebben een krachtige diepe klank die je niet vaak terug vindt bij drums van deze geringe afmetingen.

Het prachtige vel is afkomstig van een woestijnbok. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan je de spanning van het vel aanpassen door meer of minder lucht in de luchtkamer van de drum te pompen via de meegeleverde pomp. Hierdoor kan je de drum blijven bespelen in nagenoeg alle weersomstandigheden, van zeer droog tot uitermate vochtig.

> meer informatie ...


Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be