welkom - bienvenue - welcome

AGENDA JUNI 2019


zaterdag 29 juni 2019 - 20u
ENIYUA – CD RELEASE CONCERT
met Geert Kumpen

Geert Kumpen

De cd voorstelling van Eniyua is een reis doorheen oude volken, helende klanken en boventonen. Met diverse instrumenten zoals de gong, double native flute, handpan, didgeridoo, reverie harp, crystal harp, monochord, koshi’s, splitdrum, klankschalen ….

Gedragen door improvisatie vanuit gevoel en verbinding duikt boventoonzanger en multi-instrumentalist Geert Kumpen helemaal in de klank. Hij neemt je mee op een reis in werelden van pure klanken. Door je open te stellen en heel aandachtig te luisteren kom je terecht in een vredevolle helende ruimte.

Zijn kennissen vergelijken zijn muziek met Kailash Kokopelli, Tom Kenyon, Netanel Goldberg, Nestor Kornblum, Jonathan Goldman.

> lees verder ...

 

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA NOVEMBER 2019


weekend 9-10 november 2019
START DIEPGAANDE TRAINING IN SJAMANISTISCHE KLANKHEALING

SPIRIT IN KLANK
met Roel Crabbé

Roel Crabbé

"Spirit in Klank" is geen klankhealingtraining van A tot Z, maar gericht op een specifieke vorm van klankhealing waarin de verdieping van je eigen sjamanistisch werk centraal staat, vanuit de visie en benadering die eigen is aan Roel zijn werk. Het gebruik van de stem, trom en ratel zullen, samen met je verbinding met de spiritwereld, een grote plaats innemen.

 

> lees verder ...

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA DECEMBER 2019


zondag 15 december 2019 - 15u
IN CONCERT

Leki & Nicolas Mortelmans

Noteer alvast in uw agenda. Meer info volgt later ....

locatie: Merlyn – Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


NOTEER ALVAST IN UW AGENDA ... PERSOONLIJKE TIPS & AANRADERS


 NIEUWS UIT MERLYN's HERBRONNINGSWINKEL

- -

- - - - - -
NIEUWE CAJONS
De cajon is een veelzijdig percussie instrument dat je door zijn licht gewicht ook makkelijk overal kan meenemen. Je kan het met de hand bespelen, maar ook - veel zachter en subtieler - met borsteltjes (brushes). Dat maakt de cajon dan ook meteen geschikt voor de begeleiding van akoestische instrumenten zoals gitaar, harmonium, etc tijdens zangcirkels, mantra avonden, kirtans enzomeer.
Cajon custom

Professional Cajon Custom

De Custom is zonder twijfel een top-cajon. Dankzij dit model heeft La Rosa Percussion naam gemaakt als één van de beste cajón-fabrikanten ter wereld. Het succesvolle ontwerp van dit instrument heeft als basis gediend voor vele andere professionele cajons. De Custom heeft een uitstekend gebalanceerd geluid. Dit is een krachtig, veelzijdig en alom vertrouwd instrument.

 

Cajon Junior

Cajon Junior

De Junior is een kwaliteitsinstrument voor de jonge percussionist en de muzikant van de toekomst. Deze compacte cajon heeft alle kenmerken van zijn grotere broer, maar in een comfortabele, kindvriendelijke uitvoering.

 

brushes for cajonstraw brushes

Borsteltjes (brushes) voor Cajon en trommel

Deze brushes zijn gemaakt van kunststof strengen of van sprieten van gedroogd gras. Beide uitvoeringen geven hun eigen specifieke sound, afhankelijk of je een zachte, warme en diepe klank wenst (gras) of een meer aanwezige, heldere sound. Met verschuifbare ringen kan je de spreiding van de sprieten instellen waardoor je naar eigen voorkeur de klank kan veranderen.

> meer informatie ...

 

- - - - - -
NIEUWE RAINSTICKS
rainstick

Prachtig versierde regenstok
Deze rainsticks zijn met de hand vervaardigd uit bamboe en afgewerkt met een fijne beschermlaag van boombast. Het geheel is mooi versierd met primitieve rotstekeningen. Beschikbare lengtes zijn 75cm en 100cm.

> meer informatie ...

- - - - - -
NIEUWE SJAMAANTROMMELS
shaman drums

Sjamaan Drum in geitenleer
Deze sjamaantrommel is heel licht. Tegelijk beschikt hij dankzij de ongeschoren dierenhuid over een krachtige, diepe klank en een droog basgeluid. Traditioneel gespeeld door de Native American sjamanen om je te begeleiden in een trancereis.

> meer informatie ...


Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be