go back to Merlyn home page ... go back to Merlyn home page ... go back to Merlyn home page ...
go back to Merlyn home page ...
go back to Merlyn home page ... Mieke go back to Merlyn home page ...

________

GRATIS AVONDWORKSHOP
________

 

gratis workshop

Als gevolg van de overheidsmaatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk af te remmen, zijn we genoodzaakt om dit evenement te annuleren. Onze verontschuldigingen voor het ongemak.

De voorbije jaren gaf Roel verschillende "Licht van Transformatie" workshops bij Merlyn en in Koningsteen. Grote groepen mensen kwamen er samen om met spiritueel licht te werken voor persoonlijke healing.
Na succesvolle avondworkshops in 2017, '18 & '19 zal Roel op vrijdag 3 april 2020 bij Merlyn opnieuw een gratis lichthealing-workshop geven, maar deze maal met de focus op healing voor onze relatie met de Wereldziel. Er is geen voorkennis vereist.

Elke lichtworkshop een unieke ervaring - voor healing van jezelf en de Aarde
In deze gratis avondworkshops werkt Roel vanuit zijn persoonlijke connectie met de dimensies van licht. Dit maakt dat elke workshop uniek is, afhankelijk van het moment, de lokatie en de groep mensen aanwezig. De focus blijft het omarmen van lichtkracht en deze in te zetten voor de healing van jezelf en Moeder Aarde. Voor deze workshop zal Patrik Niels mee zorgen voor muzikale en rituele ondersteuning.

"Eternal Flight" - Live opname van Roel, en Patrik Niels,
die ook op deze gratis workshop zorgt voor muzikale ondersteuning.

 

over Roel Crabbe

Roel CrabbeRoel Crabbé beoefent sjamanisme sinds 1995 onder leiding van zowel traditionele als westerse leraars. Hij is persoonlijk getraind en geauthoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman, voormalige educatie-directeur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van oa. "Soul Retrieval" & "Medicine for the Earth". Zijn werk en dat van zijn collegas vind je op ShamanicTeachers.com Roel gaf les in België, Nederland, Zweden, Italie, Oostenrijk en Frankrijk. Zijn werk verscheen in publicaties van oa Bres en Change magazine. Hij is de oprichter van het Anam Cara centrum.

 

Praktische informatie

 • Datum: vrijdag 3 april 2020 - 20 tot 22u
 • Aanvang: 20u - deuren open vanaf 19u
 • Locatie: Merlyn – Daalstraat 2 – 9420 Erpe-Mere - klik voor een routebeschrijving
 • Bijdrage: deze workshop is zonder bijdrage - Het aantal deelnemers is beperkt: Gelieve je alleen in te schrijven als je zeker bent dat je komt! Gelieve bij annulatie dit minimum 7 dagen op voorhand te laten weten.
 • Info & reservatie: www.anamcara.be , info@anamcara.be of op 014/73 50 72
 • Meebrengen:
  • schrijfmateriaal
  • een (veilige) witte kaars met kaarshouder
  • losse witte kledij (of zo wit mogelijk)
 • U wenst in de buurt te eten? klik hier
 • U wenst in de buurt te overnachten? klik hier
 • Organisatie: Anam Cara

terug naar boven

 


© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be