go back to Merlyn home page ... go back to Merlyn home page ...
go back to Merlyn home page ...
go back to Merlyn home page ... Mieke go back to Merlyn home page ...

________

THE HEALING FIELD
________

 

Roel Crabbé

 

The Healing Field Initiation

Sjamanistische 7-daagse initiatie
vr 9 tem vr 16 februari 2024 - te Frandeux (België)

met Roel Crabbé en Patrik Niels (muzikale ondersteuning)

“Wanneer we een kanaal worden voor de Healing Field, stappen in we in een dimensie van eindeloze mogelijkheden en helend potentieel. Een dimensie van het zuiverste licht waarin onze verbinding met Spirit openbloeit. In 'The Healing Field' deel ik voor het eerst in een 5-daagse mijn persoonlijke praktijk, methodes en ceremonies om je relatie tot het Veld te laten openbloeien. Ik heet je van harte welkom" - Roel Crabbe

Na een enorm mooie 5-daagse 'Healing Field' in maart 2023, zal Roel voor het eerst een 7-daagse training voorzien in Februari 2024.

Opgelet: deze 7-daagse is Engelstalig .

 

Wat?
In deze intentieve sjamanistische initiatie leert Roel jou, voor het eerst in een 7-daagse, zijn persoonlijk spiritueel werk voor healing. Je wordt ondergedompeld in diepgaande praktijken, healing meditaties, langere ceremonies met healingliederen en groepshealingwerk. 'The Healing Field' is een initiatie voor mensen die zich geroepen voelen om diep te zakken in 'het veld van healing' en meer kanaal te worden voor het helend licht.

Roel wordt in deze 7-daagse geassisteerd door zijn zielenbroer en multi-instrumentalist Patrik Niels, met wie hij al meer dan 10 jaar klankrituelen begeleid.

 

Video ter inspiratie: Live opname Soundhealing van Patrik en Roel

 

The Healing Field: Een diepgaande Sjamanistische Initiatie
Er is een kracht die ons kan sturen, die intelligent en levend is. Een kracht die ons, wanneer we ons overgeven, optilt naar een heel nieuwe staat van zijn.

Sjamanisme is 'Spirit-driven': de sjamaan wordt kanaal voor de helende kracht die werkzaam wil zijn om harmonie te brengen.

In 'The Healing Field' neemt je Roel mee in een directe verbinding met Spirit en leert je de methodes die hij zelf gebruikt om kanaal te worden voor het werk dat hij in de wereld zet en deelt met zovelen.

 • Wat betekent het om een kanaal te zijn voor Spirit?
 • Wat zijn de verschillende niveaus van verbinding en hoe kunnen we ons richten op het hoogste pad?
 • Wat betekent het om werkelijk in een Helende Kracht te staan?
 • Hoe kunnen we de wondes die we voelen in ons hart omarmen?
 • Hoe kunnen we ons hele wezen, inclusief ons lichaam openen voor de hogere frequenties van liefde?

 

Roel deelt voor het eerst in een 7-daagse zijn methodes om kanaal te worden voor 'the Healing Field"
Deze workshop gaat niet over het leren van technieken of het vergaren van kennis, maar is een diepe onderdompeling in het lichtveld en ceremonies waar Roel reeds meer dan 27 jaar mee werkt.

Dit is een diepe 7-daagse initiatie met lange stilte sessies en diepe ceremonies. Je baadt in een sacraal veld waarin je kan opladen en dieper zinken in je eigen essentie en je persoonlijke verbinding met Spirit.

Naast dit werk, waarin je tot in het diepste van je wezen kan opladen, zal Roel ook healingwerk doen voor themas die in de groep leven en healingwerk doen voor representanten en het collectief.

The Healing Field is geen workshop, maar een diepgaande ceremoniële cirkel waarin je samen met Roel deze healing-dimensie betreed en we ons samen overgeven aan het healingwerk dat wil gebeuren.

Je leert werken met:

 • Body-based ceremony waarin je lichaam één wordt met Spirit
 • Ademwerk voor je lichtlichaam en het cultiveren van éénduidige toewijding aan het licht.
 • Purificatie ceremonies voor het vrijmaken van geblokkeerde energie.
 • Spirit-practice ceremonies voor het leren werken met 'the Healing Field' om alle delen die healing vragen te kunnen omarmen.
 • Groepsrituelen waarin we healing ontvangen en brengen voor het collectief
 • Dageijkse Ancestral Healingsong ceremonies waarin je word ondergedompeld in de healingsongs van Roel.
 • Ziel en Stilte-werk
 • Het werken met 'the Healing Field' om gidsing en kracht te ontvangen voor jouw eigen zielenreis.

 

Voeding voor jouw hele wezen

Een van de aspecten waar Roel mee zal werken is 'embodiment' en verbinding met de natuur. In deze retraite zal hij naast het ceremoniële en spirituele werk ook praktijken delen die hij gebruikt om zijn lichaam, geest en ziel te helpen opladen op een diep niveau. Dit zijn praktijken die hij zelf gebruikt in zijn vaak drukke leven en hem ook geholpen hebben in zijn persoonlijke healing-reis.

 • Yoga Nidra (NSDR) sessies met Roel zijn healing-songs, om lichaam en geest diep te ontspannen en op te laden.
 • Restoratief Ademwerk voor het kalmeren van het zenuwstelsel.
 • Sauna sessies om je te helpen integreren en helen in lichaam, geest en ziel (optioneel)
 • IJsbaden om diepere verbindingen wakker te maken en je immuunsysteem te versterken (optioneel)

 

Een reis van persoonlijke en collectieve healing
The Healing Field is voor mensen die zich geroepen voelen om een kanaal te worden voor Helende Kracht, voor zichzelf en het collectief.

Bereidheid om in stilte samen te werken en je over te geven aan lange ceremonies staan centraal.

The Healing Field is een diepgaande duik in het ceremoniële healingveld dat zo bekend is in Roel zijn werk. We werken samen met zachtheid, liefde en mededogen voor al wat leeft in onszelf en in het collectief.

 

Een 7-daagse onderdompeling in Roel zijn diepste ceremonieel werk

Roel zal tijdens deze 7 dagen geassisteerd worden door zijn zielenbroer en multi-instrumentalist Patrik Niels. Reeds meer dan 10 jaar begeleiden ze samen klankrituelen die je meenemen in de dimensie van de ziel en pure spirit. Na een schitterende 5-daagse in 2023, is dit de eerste maal dat ze 7 dagen lang samen het lichtveld dat ze samen creëren zullen neerzetten.

Video ter inspiratie: Ancestral Healing Song - Roel Crabbe

 

Deze 7 daagse intensive is niet voor iedereen...

Belangrijk: Deze 7-daagse intensive richt zich niet op mentale kennis maar het doorvoelen van frequentie en het werken met het ongeziene en helende kracht via ceremonie, meditatie en sjamanistisch werk. Het fundament van dit werk is dagelijkse langdurige onderdompeling in ceremonie, waarin je werkt met stilte, dans, rituele muziek en healing-songs. Een bereidheid om te leren vanuit ervaring ipv kennis is dus noodzakelijk in dit ceremonieel werk.

Voorwaarde voor deelname:

 • Eerdere ervaring met Roel zijn manier van werken (bij voorkeer in-person)
 • Bereidheid tot werken in stilte en ceremonie voor langere periodes
 • Zoals in al Roel zijn diepgaande trainingen, zal je volledig offline zijn gedurende deze 7 dagen (tenzij voor noodgevallen).

Schrijf je niet in indien je kampt met emotionele of psychologische imbalans

Jouw veiligheid en die van de groep zijn prioritair in al Roel zijn trainingen. Gezien het diepgaand karakter van deze 7-daagse is deze niet voor jou als je momenteel kampt met psychologische of emotionele instabiliteit, of indien je makkelijk getriggerd wordt door trauma-gerelateerd healingwerk.

Indien je je dus in een periode bevind waarin dit wel het geval is, kan je meer steun hebben aan Roel zijn geleide meditaties, in samenwerking met de begeleiding met een bekwame therapeut. Draag aub goed zorg voor jezelf.

Hoe aanmelden?

Hieronder kan je je aanvraag doen. Je aanvraag is echter geen garantie tot deelname.

Roel Crabbé
Roel Crabbé

 

Praktische informatie

 • Begeleiding: Roel Crabbé met assistentie van Patrik Niels (muzikale ondersteuning)
 • Data: Vr 9 februari (16u) tem Vr 16 februari (16u) 2024
 • Locatie: Chateau Frandeux - Ardennen (Belgie)
 • Taal: Engels
 • Bijdrage: € 695 cursusbedrag + 7 dagen Full-board verblijf vanaf € 580, naargelang kamerkeuze / beschikbaarheid (hoe vroeger je aanmelding, hoe meer opties je hebt). Niet residentiële deelname is niet mogelijk.
  Dit is inclusief gebruik sauna, alle maaltijden, snacks en dranken (biologisch/veganistisch) en verblijf in gedeelde kamers. Er zijn 1 en 2p kamers beschikbaar mits meerkost (en zolang verkrijgbaar).
 • Vroegboekkorting: € 100 korting op het cursusbedrag (bij inschrijving én betaling voor 1 december 2023)
 • Info & reservatie: www.anamcara.be
 • Meebrengen: Een lijst van wat je meebrengt wordt later nog toegestuurd.
 • Organisatie: Anam Cara

terug naar boven

 


© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be