welkom - bienvenue - welcome

zaterdag 1 mei 2021 om 17u

Connecting in Sound - livestream event

Laten wij nog eens samen komen, zij het dan online, en onze intenties de wereld in sturen, ons verbinden van hart tot hart, dromend van verandering, in vertrouwen, in zachtheid, in openheid, laat ons het licht verwelkomen en verandering uitnodigen...

Laat de klanken van stem en muziek de sprankeling van licht in jezelf aanwakkeren en je de rust en kracht geven die nodig is in deze uitdagende tijden.

  • Zang & harmonium – Jyoti Elke Delfosse
  • Zang & gitaar – Anja Louisa Desmet
  • Zang, gitaar, percussie - Patrik Niels
  • Zang & gitaar - Conny Vercaigne
  • Zang & percussie - Sakiwa

... klik hier voor meer info & een compilatie van onze vorige livestream op 10 januari ...

 


NIEUWS UIT ONZE SHOP

Kristallen Stemvorken Chakra Balans set 432 Hz

KRISTALLEN STEMVORKEN CHAKRA BALANCE set 432 Hz
Kristallen Stemvorken Chakra Balans set 432 HzSet van 3 stemvorken, gemaakt van zuiver kwartskristal, afgestemd op a = 432Hz. Deze set bestaat uit een
Basis chakra kristallen stemvork in C ± 38-40 cm, een Hart chakra kristallen stemvork in F ± 35-38 cm en een Kruin chakra kristallen stemvork in B ± 39-41 cm met bijhorende siliconen/glassticks aanstrijkers en een aluminium draagkoffer.

... meer info ...

VERZAMELING HANDPANS
Handpans zijn betoverende instrumenten, die op zich redelijk intuïtief te bespelen zijn, maar die toch een stevig prijskaartje hebben. Daarom is het zo belangrijk om deze instrumenten te kunnen uittesten, horen & vooral voelen. Op dit ogenblik hebben we een 10-tal handpans in voorraad die je geheel vrijblijvend in onze winkel kan komen uitproberen.

... meer info ...

handpans

Harmony Bars

HARMONY BARS
De Harmony Bars is een driedelige set die bestaat uit 'steel tongue' bars met elk twee verschillende tonen. Je kan ze wat vergelijken met de klassieke steel tongue drums, maar omdat de noten per twee op een afzonderlijk klankkastje zijn aangebracht, kan je met z'n drieën samen eenvoudige melodieën spelen.

... meer info ...

Kristallen klankschaal helder met handvat

KRISTALLEN KLANKSCHAAL MET HANDVAT
Kristallen klankschalen met handgreep zijn speciaal ontworpen voor therapeutisch gebruik. Men kan gemakkelijk en zeer effectief rondom het lichaam werken. Zorg wel dat de juiste afstand wordt bewaard, want de trilling en de klank van een kristallen instrument heeft een sterke impact op het energetisch lichaam. Werk daarom heel gedoseerd en niet te lang.

... meer info ...

Kristallen klankschaal helder met handvat

DRAAGTASSEN VOOR TUBECHIMES & GLAZEN- & KRISTALLEN XYLOFOONS
Draag zorg voor je instrument wanneer je je met je instrument verplaatst. Deze gewatterde nylon draagtas beschermt je Tube Chimes, Verrofoon of Kristallofoon. Nylon is heel onderhoudsvriendelijk en maakt het verwijderen van vuil op de draagtas erg makkelijk. Het instrument wordt in de draagtas vastgezet door middel van een brede velcro strip. Er is plaats voorzien voor de mallets.

... meer info ...

Draagtas chimes

OPBERGTAS VOOR KOSHI / ZAPHIR
Dit beschermhoesje kan 5 Zaphir of 4 Koshi windchimes bevatten.

... meer info ...

draagtas Koshi / Zaphir

bijzettafeltje Mangohout Levensboom

HOUTEN BIJZET TAFELTJES / MEDITATIEBANKJES
Bijzettafeltjes van mangohout, met snijwerk van het OM symbool of de Levensboom. Gepolijst met houtwas.
Aangezien de tafeltjes slechts 23cm hoog zijn, kunnen zo ook uitstekend als meditatiebankjes gebruikt worden.
Afmetingen 30 x 30 x 23cm.

 

... meer info ...

bijzettafeltje Mangohout OM

NIEUWE CD's

"NEW SHAMANIC MUSIC" - MUSIQUE NOUVELLES
New Shamanic Music is een project waarbij ethnische en klassieke muziekinstrumenten met mekaar worden verweven in een nieuw en uniek klankenritueel. We hebben in 2019 de kans gekregen om dit project naar verschillende festivals en prachtige concertzalen te mogen brengen. Deze CD is opgenomen in de concertzaal van Arsonic in Mons.
Voor eind 2021 staan er nieuwe concerten gepland.

... meer info, met videofragment ...

New Shamanic Music

The White Arrow

"OPENING OF THE HEART" - THE WHITE ARROW
Deze dubbel-cd van Junita Pyl & Marijn De Wit is een artistieke creatieve weergave en interpretatie van hun ceremoniële icaro's (sjamanistische liederen). Deze CD kan je ook helpen bij het aanleren van de teksten en melodieën, wat leuk is als je naar één van hun concerten of zangcirkels komt, zoals een cacaoceremonie.

"Samen bundelen we onze krachten en brengen we licht in elke donkere plek".

... meer info, met geluidsfragment ...

"THE WAY OF THE HEART" - MIEKE POLFLIET & MICHELE AVERARD
Songs and Mantras to Raise your Frequency and Celebrate Life.

Michele en Mieke, 'sisters in sound', brengen met dit langverwachte album een selectie van bezielde songs, chants en mantra's die rechtstreeks tot het hart spreken.

Deze CD is nog niet te koop bij Merlyn, maar u kan 'm alvast hier bestellen.

... meer info ...

The Way of the Heart

 

INSTRUCTIEVIDEO ...

HOE HERSTEL IK EEN EEN 'ZOEMENDE' SHRUTIBOX

Irriterende zoemende, ratelende of rinkelende geluiden bij specifieke noten kunnen op elk moment spontaan optreden bij shrutiboxen of harmoniums. Dergelijke geluiden duiden meestal op een minuscule verschuiving van het metalen lipje dat de betreffende noot produceert. Dit fenomeen komt regelmatig voor, maar kan eenvoudig worden verholpen. No worries!

Het probleem wordt meestal veroorzaakt door een lichte schok (bijvoorbeeld tijdens het verplaatsen van het instrument) of een temperatuurverandering (metaal zet uit bij warmte en krimpt bij kou). Als u wilt dat wij het zoemende riet voor u herstellen, kunt u uw instrument tot bij ons brengen.

Voor shrutiboxen die in bij Merlyn zijn gekocht, geven we levenslange garantie op 'zoemende noten'. Shrutiboxen die niet in onze winkel zijn gekocht, kunnen ook door ons worden hersteld, maar vallen evenwel niet onder garantie. Maar als je een beetje handig bent, kan je de herstelling zelf uitvoeren. Hier is een instructievideo over hoe u dit moet doen ....

... bekijk de video ...

buzzing shruti box reed

Shruti box


Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be