welkom - bienvenue - welcome

 

Qi Gong

Dit najaar organiseert Christine Sterckx een korte qi gong reeks met als thema Het Spel van de 5 Dieren. Wij kijken er naar uit om met jullie de magie van samen oefenen te ervaren.

Wat is Qi Gong?
Letterlijk betekent het de “kunst/vaardigheid om met je qi/energie om te gaan”. Qi Gong bestaat uit oefeningen in beweging en in rust gebaseerd op de eeuwenoude principes van de Oosterse geneeswijzen en filosofie. Het fysieke, energetische en het spirituele zijn geïntegreerd, waarbij je dichter bij jezelf komt en je innerlijke rust vindt, en zo goed voor je gezondheid zorgt. De laatste jaren bestudeerde Christine de vele overeenkomsten in de benadering van stressrespons volgens de Westerse (psycho-) neurologie en de Oosterse geneeswijzen. Dit is een enorme verrijking en verduidelijking. Qi gong kan je op alle leeftijden beoefenen.

... klik hier voor meer info ...NOTEER ALVAST IN UW AGENDA ...

Qi Gong

In sjamanistische rituelen neemt muziek een cruciale plaats in als medium tussen de sjamaan en de geestenwereld. Ethnische en traditionele muziekinstrumenten creëren samen met de instrumenten van het ensemble Musiques Nouvelles een nieuw en uniek klankenritueel. Via de kracht van geluid en ritme nemen ze je mee op een reis naar de kern van een verborgen leven: een wereld waar mensen, natuurkrachten, en spirits elkaar ontmoeten.

  • Laure Stehlin: fluiten, zang
  • Patrik Niels: sjamanistische instrumenten, zang
  • Charles Michiels: klarinetten, zang
  • Jean-Paul Dessy: cello, zang
  • Jarek Frankowski: klank

... klik hier voor meer info & een teaser video ...

 

NIEUWS UIT ONZE SHOP

Cadeaubon Merlyn

CADEAUBON
Het is niet altijd gemakkelijk om voor iemand anders het gepaste geschenk te kopen. Daarom bieden wij ook cadeaubons aan. Deze bon kan zowel in onze fysieke winkel in Erpe-Mere als op onze webshop ingeruild worden.

 

... meer info ...

Lyre Harp

Lyre Harp

LIER HARP, 8 SNAREN, ROSEWOOD

Deze 8-snarige Lier Harp is slechts 40cm groot, en dus erg handig om overal mee te nemen. De klank is helder en toch zacht en hierdoor erg geschikt voor het begeleiden van verhalenvertellers, het gebruik in muziek- of klanktherapie, ter ondersteuning van songs en liederen of bij een klankrelaxatie.

Het compacte instrument kan je gemakkelijk in de hand nemen of op de schoot leggen.

Komt met een setje reservesnaren, een stemsleutel en een bijpassende nylon draagtas.

Lier Harp

... meer info met videofragment ...

 

RATELS - SHAKERS - MARACAS
Ben je op zoek naar je favoriete ratel, shaker of maraca om je soundhealings, rituelen, ceremonieën of concerten mee te begeleiden? Dan is het belangrijk dat je het juiste instrument kan kiezen, of nog beter ... dat het instrument jou kiest.

Bij Merlyn hebben we vele soorten ratels en shakers, met elk hun eigen specifieke klank en energie. Sommigen in kokosnoot, anderen in hout of plastic. De ene klinkt zacht, de andere hard en vurig.

... meer info ...

Ratels en Shakers

Mini Steel Tongue Drum

MINI STEEL TONGUE DRUM
Dit is een mini versie van de grotere Steel Tongue Drums (HAPI, Zenko, RAV Drum, EOX etc). Dit kleine broertje heeft slechts een diameter van 15,5cm, maar klinkt toch erg mooi. Een geschikt instrumentje voor de kleine muzikantjes, voor op reis, voor onderweg, op kantoor, in de klas, in het park, op de bus, de trein, ... .

... meer info met videofragmenten ...

Mini Steel Tongue Drum


Blessings to you all,
Patrik, Myriam & Alicia

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be