welkom - bienvenue - welcome

AGENDA OKTOBER 2017


vrijdag 6 oktober 2017 - 20u
Dreamtime concert

"ONENESS"

met Roel Crabbé, Griet Heylen & Patrik Niels

Dreamtime Healing

De Dreamtime Healings zijn rituelen waarin de kracht van Klankhealing en Sjamanisme samenkomen. In deze sterke rituelen werken Griet en Roel samen met Patrik om een diepgaand, helend veld te creëren via klankwerk en sjamanistische healing.

Het thema van deze dreamtime is "Oneness". In de ceremonie van Oneness word je uitgenodigd terug te keren naar de plek van eenheid in jezelf. Een terugkeer naar de kern van je wezen, die onaangeroerd is door de stormen van het leven.

> lees verder ...

 

locatie: Anam Cara - Kuypenevijver 27 - 2431 Veerle Heikant


zaterdag 21 oktober 2017 - 16u30
MANTRA YOGA CLASS
with Matthias Tunger, musically accompanied by The Love Keys
(DE)

Mantra Yoga Class

The fusion of Asana and Kirtan can deepen your practice in a way you might not have experienced before. Through breathing, movement and chanting, what has become rigid can soften up, what is closed can open and what is dark can be full of light again.

Our lessons are suitable for all levels. Drop the emotional ballast and radiate with us. The mantras direct our minds and increase the spiritual aspects of the asanas, which we’re also able to hold longer. We feel supported by the sacred sounds and find ourselves again in a focused lightness of being.

> lees verder ...

locatie: Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


zaterdag 21 oktober 2017 - 19u
KIRTAN MANTRA CONCERT

THE LOVE KEYS in concert

The Love Keys

Tears of joy. Goosebumps. A heart wide open. When mantras sound through The Love Keys, devotion becomes tangible. Aleah Gandharvika's voice is like a crystal clear mountain stream, while Ben Jammin creates soundscapes to take off with.

The Love Keys have given over 800 mantra concerts in 15 countries in the last 7 years. In the last 5 years they toured with the JAI-JAGDEESH, KEVIN JAMES CARROL and TINA MALIA.

They offer kirtans, mantra yoga classes and bhakti yoga workshops.

> lees verder ...

locatie: Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


AGENDA NOVEMBER 2017


zaterdag 4 november 2017 - 20u
SOUNDHEALING CONCERT
met Anita Vijle, Christine Van Dijck en Gabriëlle Bie Appels

Soundhealing Concert

In dit klankhealingconcert, gebracht door 3 soundhealsters, laat je je meevoeren in een wereld van helende oergeluiden van stem, akoestische instrumenten en boventonen. Je hieraan overgeven brengt diepe rust en vrede.

Door intens contact met jezelf kan je stress en spanning loslaten en je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele evenwicht hervinden. Zo kan ruimte ontstaan voor nieuwe ideeën en invalshoeken. Het is puur genieten.

De sessie duurt ongeveer 1u15. Daarna kan je nog wat napraten bij een kopje thee.

> lees verder ...

locatie: Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


4 weekends vanaf 18-19 november 2017
DIEPGAANDE TRAINING IN SJAMANISTISCHE KLANKHEALING

SPIRIT IN KLANK
met Roel Crabbe

Sound Journey Meditation

Unieke vorm van Klankhealing
"Spirit in Klank" is geen klankhealingtraining van A tot Z, maar gericht op een specifieke vorm van klankhealing waarin de verdieping van je eigen sjamanistisch werk centraal staat, vanuit de visie en benadering die eigen is aan Roel zijn werk. Het gebruik van de stem, trom en ratel zullen, samen met je verbinding met de spiritwereld, een grote plaats innemen.

> lees verder ...

locatie: Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere


NOTEER ALVAST IN UW AGENDA ... TIPS & AANRADERS


Lalita Devi

 NIEUWTJES UIT MERLYN's HERBRONNINGSWINKEL


MEINL "EIGHT CORNERS OF HEAVEN" MIRROR GONG by DON CONREAUX
Eight corners of heaven mirror gong

De Eight Corners of Heaven Mirror Gong is ontwikkeld in samenwerking met de "Gong Master" Don Conreaux. Deze gong heeft een unieke verschijning met oude mysterieuze symbolen op een spiegelende achtergrond.

De acht rune symbolen vertegenwoordigen de levenscyclus en suggereren dat de klank van de gong haar oorsprong vindt in de 8 hoeken van de hemel en van daaruit de levenscyclus op aarde voortstuwt. Beide zijden van de gong zijn afgewerkt met een spiegelende laag zodat de speler zichzelf kan zien, of luisteraars, of andere gongspelers in een ensemble.

Dit is zeer geschiktin meditatie en in therapie voor zelf-spiegeling en weerspiegeling van omgevend licht.

> meer informatie ...


TINKA TONG & BABA TONG ... de taal van de Bomen
Tinka Tong - Baba Tong

Deze kleine tongtrommels (spleettrommels) spreken de taal van het bos, de bomen, het hout.

Deze instrumenten bestaan enkel uit prachtig (fairtrade & duurzaam) Padouk hout. Het is dan ook heel fijn om de bijgeleverde stokjes even opzij te leggen en de tongtrommels met je handen, je vingers, te bespelen. Zo kom je echt in contact met het hout en tover je de allerfijnste melodieën uit deze klankdoosjes. Geschikt voor groot en klein.

> meer informatie ...

Baba Tong

Blessings to you all,
Patrik NIELS & Myriam CAYET

© Merlyn - Daalstraat 2 - 9420 Erpe-Mere - 053/84 18 27 - info@merlyn.be - www.merlyn.be